Yılbaşı Ağacı Nasıl Süslenir?

Noel ağacı süslemek birçok insan için keyifli bir aktivitedir. Noel ağacı nasıl süslenir sorusunun cevabı, yeni yılın gelişini daha coşkulu kutlamanıza olanak sağlayacaktır.

Kasım 17, 2023 - 11:18
Mart 19, 2024 - 01:20
 0  77
Yılbaşı Ağacı Nasıl Süslenir?

Noel ağacı süslemek birçok insan için keyifli bir aktivitedir. Bu etkinlik yeni yılın ilk gününü keyifle geçirmek için en güzel alternatiflerden biri. Günler öncesinden alacağınız yılbaşı ağacını güzel süslerle süslemeniz, yeni yılın gelişini daha coşkulu kutlamanıza olanak sağlayacaktır. Peki bir Yeni Yıl ağacı nasıl dekore edilir? Konuyla ilgili sorularınızın yanıtlarını bu yazımızda bulabilirsiniz.

Büyük süs eşyaları ve ışıklar


Noel ağacını büyük süs eşyaları ve ışıklarla süslemeye başlayabilirsiniz. Bu sayede diğer nesneleri daha kolay yerleştirebilirsiniz. Büyük süs eşyaları ve ışıklar yılbaşı ağacının en dikkat çekici kısımlarıdır. Büyük top yıldızları ve diğer figürleri ağacın dallarına uygun şekilde yerleştirebilirsiniz. Işık konusunda tercihiniz beyaz ya da renkli ışıklar olabilir. Ancak ışıkları düz yerine öne ve arkaya doğru zikzak şeklinde yerleştirirseniz daha şık bir görünüm ortaya çıkacaktır. Noel ağacının dalları arasında ne kadar dengeli bir görüntü oluşturursanız sonuç o kadar güzel olur.

Toplar ve süs eşyaları


Yılbaşı ağacı süslerken tıpkı ışıklar gibi topları ve süsleri dengeli bir şekilde kullanmalısınız. Noel süsleri doğru kullanıldığında ağaca çekicilik katar ancak yanlış kullanıldığında oldukça itici bir görünüm yaratır. Topları yerleştirirken ağırlığa özellikle dikkat etmelisiniz. Nitekim ağacın dibine büyük toplar yerleştirirseniz ağırlığı dengeleyebilirsiniz. Üst kısmına küçük süs eşyaları yerleştirebilirsiniz.

Dilerseniz dekorasyon için belirli temaları seçebilirsiniz. Örneğin yılbaşı ağacı süsleri arasında en sık rastlanan temalardan biri de Noel Baba temasıdır. Ayrıca geyik, çorap, kar tanesi gibi temalar da yılbaşı konseptiyle uyumlu. Temanızı zenginleştirmek için sevimli hayvan figürleri veya peluş hayvan figürlerini de kullanabilirsiniz. Ayrıca dekoratif kuşlar, kelebekler ve baston şekerler de yılbaşı ağacınıza farklı bir renk katacaktır.

Kurdeleler

Yılbaşı ağacına renk katan unsurlardan biri de kurdeleler ve kurdelalardır. Renkli şeritler sayesinde ağacınıza şık bir dokunuş katabilirsiniz. Üstelik ağacın dallarına asacağınız objeleri tutmak için bant ve kurdeleler kullanmanız da mümkün. Bu sayede daha güçlü bir tutuşa sahip olursunuz. Bu sayede doğal süs eşyaları veya sentetik objeleri daha güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz. Yılbaşı ağacınıza farklı bir görsellik katmak için yapay çiçekler veya süs bitkileri kullanabilirsiniz. Bu konuda çok çeşitli ürünlerden bahsetmek mümkün. Veya dilerseniz taze çiçekler kullanabilirsiniz. Bu sayede taze çiçek kokusu mekanı doldurur ve kendinizi iyi hissetmenizi sağlar.

Renk uyumu

Yılbaşı ağacını süslerken kullanacağınız objelerin renk uyumuna da özellikle dikkat etmelisiniz. Bu bağlamda kırmızı ve tonları yılbaşı ağacı süslemek için en uygun renk seçenekleridir. Dilerseniz metalik ya da parlak tonları tercih edebilirsiniz. Veya gümüş tonlarını da düşünebilirsiniz. Renk ve ton seçiminiz ne olursa olsun uyumlu bir görünüm elde etmeyi unutmamalısınız. Dilerseniz yılbaşı çam ağacı paketini satın alarak tüm bu süslemelere hazır olabilirsiniz. Nitekim paket süs seti kullanmak birçok açıdan daha pratik ve hesaplı bir çözüm olabilir. Bu sayede kozalak, ağaç örtüsü, ağaç gölgeliği gibi ürünleri ayrı ayrı sipariş etmenize gerek kalmaz.

Yılbaşı ağacı süslemeleri için adresiniz

Yeni yıl yaklaşırken evinizde veya ofisinizde bir Noel ağacı süslemek isteyebilirsiniz. Bu konuda ürün çeşitliliğinin fazla olması tüm ürünleri tek kanalda bulmayı zorlaştırmaktadır. Yılbaşı ağacı süslemelerinin tamamen kişisel zevklere bağlı olması çeşitliliğin önemini artırıyor.

Merkezi Bursa'da bulunan KidsPartim, uzun yıllardır ülkemizde parti ve kutlama malzemeleri pazarının en önemli tedarikçilerinden biri olmuştur. Nilüfer'deki perakende mağazasının yanı sıra online satış sitesi kidspartim.com üzerinden de hizmet veren firmanın yılbaşı ürünleri geniş bir yelpazeye sahip. Üstelik uygun fiyat avantajı da sağlıyor. KidsPartim'in yılbaşı ağacı ve diğer ürünlerdeki avantajlı fırsatlarından yararlanmak isterseniz perakende mağazayı veya online satış sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Bu İçeriğe Tepkiniz Nedir?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

EXENONLINE EXENONLINE, e-ticaret ve e-ihracat deneyiminin oluşturduğu butik bir e-ticaret ajansıdır.