KOSGEB Hibe Desteği Nasıl Alınır?

KOSGEB destek hibeleri, girişimcilerin proje harcamaları için devlet tarafından yapılan yardımlardır.

Kasım 30, 2022 - 12:58
Ağustos 6, 2023 - 13:11
 0  73

KOSGEB destek hibeleri, girişimcilerin proje harcamaları için devlet tarafından yapılan yardımlardır. Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi: KOSGEB Hibesi, girişimcilerin UGE (uygulamalı girişimcilik eğitimi) platformuna katılım sertifikası aldıktan sonra yaptıkları harcamaların bir kısmını karşılamak için verilen bir KOSGEB hibesidir. 2022 yılında işyeri kurma desteği olarak 5 bin TL hibe veriyor. Engelliler, birinci dereceden gazi ve şehit yakınları, kadın ve 30 yaş altı genç girişimciler de olumlu avantajlar uygulamaktadır. Bu ayrıcalıkla birlikte 5 bin yerine 10 bin TL hibe desteği uygulanıyor.

KOSGEB hangi alanlarda hibe veriyor?


İnşaat (Sıva, yıkım, sıhhi tesisat, elektrik tesisat ve çatı) Toptan ve perakende ticaret (motorlu kara taşıtları, ev eşyası, hırdavat, yiyecek, içecek, hal-yer satışı) Nakliye ve depolama (Nakliye, kurye), ev ve işyeri taşımacılığı...)

Bu İçeriğe Tepkiniz Nedir?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Haber Ajandası Haber gündeminde işletmeler ve iş dünyası için son derece önemli bilgilerin yanı sıra şirketler ve sektörler için bilgilendirici içerikler de yer alıyor.