En Trend Taş Duvar Kaplama Çeşitleri

İş yeri ve yaşam alanlarının iç mekan tasarımlarında en çok kullanılan malzemelerden biri duvar kaplama panelleridir. Tuğla ve ahşap görünümlü, beton, karo, taş duvar kaplama gibi birçok duvar panel modeli mevcut. Peki en trend taş duvar kaplamaları hangileri dersiniz?

Ekim 16, 2023 - 09:39
Şubat 5, 2024 - 06:16
 0  63
En Trend Taş Duvar Kaplama Çeşitleri

İş yeri ve yaşam alanlarının iç mekan tasarımlarında en çok kullanılan malzemelerden biri duvar kaplama panelleridir. Tuğla ve ahşap görünümlü, beton, karo, taş duvar kaplama gibi birçok duvar panel modeli mevcut. Peki en trend taş duvar kaplamaları hangileri dersiniz? Bunların neler olduğuna gelin birlikte göz atalım.

Kaya Görünümlü Duvar Panelleri

En trend taş duvar kaplamaları listemizin ilk sırasında kaya görünümlü duvar panelleri var. Nitekim kaya görünümüne sahip taş duvar kaplama panelleri son yıllarda fazlaca rağbet görmekte. Şık ve zarif görünümleri sebebiyle bu ürünler özellikle ofis ve iş yerlerinde tercih edilmekte. Bunun yanı sıra modern ve minimal stil için de en ideal modeller arasında yer alıyorlar. Kolay uygulanmaları ve neme dayanıklı olmaları da en önemli tercih nedenleri arasında. 

Mozaik Görünümlü Duvar Panelleri

Farklı renklere sahip ufak taş parçalarının aralıklı şekilde bir araya getirilmesinden oluşan şekle mozaik diyoruz. Son yıllarda mozaik görünümlü taş duvar kaplama panelleri de oldukça rağbet görüyor. Özellikle kış bahçelerinde ve dağ evlerinde hoş bir görünüm elde etmek için en uygun modellerin başında geliyor. Bu ürünlerle siz de ev veya ofis dekorasyonunuza sıcak bir hava katabilirsiniz. Farklı renk seçenekleriyle iç mekanlarınızın dekorasyon stilini değiştirebilirsiniz. 

Doğal Eskitme Rustik Taş Duvar Panelleri

Rustik tarz, ev dekorasyonunda son yılların en önemli trendlerinden biri. Rustik görünüme sahip bir mekan elde etmenin en pratik yollarından biri ise rustik taş duvar kaplama panelleridir. Nitekim iç mekanlarda doğal bir görünüm seviyorsanız rustik taş duvar panelleri tam aradığınız modellerdir. Bu ürünleri iç mekanların yanı sıra dış cephelerde de tercih edebilirsiniz. Doğala vurgu yapan dekorasyon öğeleri ile rustik dekorasyon stilinizi tamamlayabilirsiniz.

Düzensiz Yapıya Sahip Kaplama Panelleri

Duvar kaplama paneli çeşitleri arasında farklı görünüme sahip birçok üründen bahsetmek mümkün. Bunlar arasında birkaç tanesi hoşunuza gidiyor ve aralarında karar vermekte zorlanıyor musunuz? Eğer cevabınız evet ise düzensiz görünüme sahip modeller aradığınız ürün çeşidi olabilir. 

Bu modeller temelde iki ana kategoriye sahiptir. Bunlardan ilki asimetrik dizilişe sahip taş görünümlü panellerdir. Hem modern hem salaş bir görüntü elde etmek için bu panelleri tercih edebilirsiniz. Diğeri ise iki farklı görünümün bir arada olduğu modellerdir. Örneğin yassı taş ile yuvarlak taş görünümünün bir arada olduğu paneller bu gruba dahildir. 

Dekorasyon tercihinize göre düzensiz yapıya sahip ürünlerden istediğinizi tercih edebilirsiniz. Üstelik iç mekanların yanı sıra dış mekanlarda da bu ürünler şık bir görüntü yaratır. Dolayısıyla balkon ve bahçe tasarımlarında da bu ürünleri tercih edebilirsiniz. 

Yassı Taş Görünümlü Duvar Panelleri

Alışılmışın biraz dışında farklı bir model istiyorsanız yassı görünümlü taş duvar kaplamaları iyi bir seçim olabilir. Daha çizgisel ve ince formda taş görünümüne sahip bu modelin de farklı renk seçenekleri mevcut. İster evinizde ister iş yerinizde hoş bir dekorasyon stili için bu ürünleri de tercih edebilirsiniz. Nitekim sıcak ve samimi bir ortam arzu ederseniz kahve ve toprak tonlarını seçebilirsiniz. Daha soğuk ve ciddi bir hava için ise gri iyi bir seçimdir.

Taş Duvar Kaplama Çeşitlerinde Europanel Covering Ayrıcalığı

Taş duvar kaplama çeşitlerinden zevkinize uygun olanı belirledikten sonra bu ürünleri temin etmek için doğru bir kanal seçmeniz gerekir. Sektörün lider oyuncularından Europanel Covering’de aradığınız tüm kaplama panellerini uygun fiyata bulabilirsiniz. Hem kaliteli hem de uygun fiyatlı taş duvar kaplama panelleri için europanelcovering.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Bu İçeriğe Tepkiniz Nedir?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

EXENONLINE EXENONLINE, e-ticaret ve e-ihracat deneyiminin oluşturduğu butik bir e-ticaret ajansıdır.