Küresel Devler İstanbul’a Geliyor

Ev ve mutfak eşyası sektörünün dünya devleri İstanbul'a geliyor. Türk Ev Eşyaları Daveti etkinliği kapsamında 60 ülkeden 120 alıcıyı İstanbul'da buluşturacak.

Mayıs 29, 2022 - 23:12
Aralık 9, 2023 - 02:31
 0  61
Küresel Devler İstanbul’a Geliyor

Ev ve mutfak eşyası sektörünün dünya devleri İstanbul'a geliyor. Ev ve Mutfak Eşyaları Sanayicileri ve İhracatçıları Derneği (EVSID), 1-4 Haziran tarihleri arasında 'Türk Ev Eşyaları' etkinliği kapsamında 60 ülkeden 120 alıcıyı İstanbul'da buluşturacak. Bu nedenle Güney Afrika, Kolombiya, Danimarka, Malezya, Ekvador, Ukrayna, Rusya, Fransa, İsrail gibi ülkelerden çok sayıda alıcı İstanbul'a gelecek.

Ev ve mutfak eşyaları sektörü buluşuyor


Türk ev ve mutfak eşyaları sektöründeki üreticileri farklı pazarlardan alıcılarla buluşturmak amacıyla; EVSİD'in 2016 yılında başlattığı Türk Ev Eşyaları Sadece Davetle etkinliği bu yıl 1-4 Haziran tarihleri arasında 5. kez gerçekleştiriliyor. EVSİD, 60 farklı ülkeden 120 alıcıyı Türk üreticilerle buluşturmayı hedefliyor.

EVSİD Başkanı Talha Özger, bu yılki etkinlikte birçok farklı ülkeden dev markanın İstanbul'da olacağını belirterek, “Pandemi sonrası iddialı bir geri dönüşe hazırlanıyoruz. Bu yıl fuarda 120 alıcıyı ağırlamayı planlıyoruz.

Güney Afrika'da 2.542 mağazasıyla Afrika'nın en büyük zincirlerinden biri olan Pep Stores; 2020 yılında yıllık cirosu 335 milyon dolar olan Edco Eindhoven, Ara markasıyla Kolombiya'da yaygın bir market zincirine sahip. Jeronimo Martins, Avrupa'da da geniş bir ağa sahip olan Danimarka merkezli JSYK, Carrefour Morocco, Malezyalı yapı market zinciri MrDIY, Ekvador'un orta ve üst segmente hitap eden mağaza grubu PYYCA, yaptığı çalışmalar sonucunda yönünü Türkiye'ye çevirdi. Ukrayna ve Avrupa ile yaşanan sorunlar ve Svetoforg, Fransız KB8, İsrail Fox Home ve Spar India gibi Rusya merkezli zincirler bunlardan bazıları.” dedi.

Dünya Gazetesi

Bu İçeriğe Tepkiniz Nedir?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Web Haber Türkiye iş dünyasında en son yaşanan gelişme, son dakika haber, tanıtım yazısı ve blog haberleri takip edin.