Parti Balonu Çeşitleri ve Özellikleri Nelerdir?

Balonlar özel günlerimizde, kutlamalarımızda, temalı partilerimizde hem eğlence hem de süsleme için kullandığımız malzemelerdir. Konsepte ve partinin türüne göre tercih edebileceğiniz pek çok balon çeşidi mevcut. Parti balonu çeşitleri ve özellikleri hakkında önemli noktaları bu yazımızda sizler için kısaca ele aldık. 

Ekim 4, 2023 - 10:37
Şubat 5, 2024 - 06:27
 0  22
Parti Balonu Çeşitleri ve Özellikleri Nelerdir?

Balonlar özel günlerimizde, kutlamalarımızda, temalı partilerimizde hem eğlence hem de süsleme için kullandığımız malzemelerdir. Konsepte ve partinin türüne göre tercih edebileceğiniz pek çok balon çeşidi mevcut. Peki bunları ne kadar iyi tanıyorsunuz? Parti balonu çeşitleri ve özellikleri hakkında önemli noktaları bu yazımızda sizler için kısaca ele aldık. 

Metalik Balonlar

Üretim aşamasında bileşimine simli boya katılan balon çeşidine metalik balon diyoruz. Bu balonlar diğerlerine oranla daha parlak ve göz alıcı renktedir. Piyasada pembe, yeşil, mavi, mor gibi pek çok renkte metalik balon çeşidi bulmak mümkün. İçeriğindeki simli boyalar sayesinde bu ürünler altın, gümüş veya bronz görüntüsü sunabilir.

Diğer kutlama balonlarına oranla bu ürünlerin en önemli özelliği daha gösterişli bir görüntüye sahip olmalarıdır. Bu sayede doğum günlerinin yanı sıra diğer özel gün kutlamalarında da çokça tercih edilirler. Üstelik kombin seçenekleri konusunda oldukça uyumludurlar. Nitekim metalik balonları, krom balonlarla veya folyo balon türleriyle kombinleyebilirsiniz.

Krom Balonlar

Parti balonları arasında krom balonlar da oldukça ilgi görmekte. Ayna balon veya mirror balon olarak da bilinen bu balon çeşidi oldukça parlak bir yüzeye sahiptir. Ayna görünümü sayesinde en çok dikkat çeken balon türlerinden biridir. Özellikle uzay ve teknoloji temalı partilerde krom balonlar sıkça tercih edilir. Renk seçenekleri arasından dilediğinizi seçerek göz alıcı balon dekorları oluşturmanız mümkün. 

Folyo Balonlar

Folyo balonlar, parti balonu çeşitleri arasında herkesin mutlaka kullanmak istediği balonlardır. Hem farklı şekil ve figürlerde olması hem de rakam ve harf formunda üretilebilmeleri bu talebin başlıca sebepleridir. Özellikle çizgi film kahramanları ve eğlenceli karakterlerin basılı olduğu folyo balonlar çocukların en sevdiği balon çeşitlerinde başı çeker. Yalnızca partiler için değil, günlük eğlenceler için de uçan folyo balonları kullanabilirsiniz. 

Harf veya rakam formundaki folyo balonlar kutlamanın öznesine vurgu yapmak için ideal seçeneklerdir. Örneğin doğum günü partilerinde parti sahibinin yaşı ve isminin baş harfinden oluşan iki adet folyo balonu diğer balon çeşitleriyle kombinleyebilirsiniz. Bunun gibi nişan ve düğün merasimlerinde çiftlerin isimlerinin baş harflerini de kullanmanız mümkün. 

Çoklu Balon Setleri

Parti balonu çeşitleri arasında nasıl bir seçim yapacağınıza karar veremiyorsanız balon setleri tam size göre! Hazır temalara sahip farklı balonlardan oluşan bir set işinizi görecektir. Çoklu balon setleri hem adet hem de çeşit olarak ihtiyaçlarınızı karşılar. Ayrıca krom, metalik, pastel ve folyo balon karışımından oluşan setleri de seçebilirsiniz. Veya tek renk 100'lü balon çeşitleri de iyi bir seçim olabilir.

Sosis Balonlar

Parti balonu çeşitleri arasında en ilginç ürün çeşitlerinden biri de sosis balonlardır. Bu balonlar bir metre uzunluğa kadar ulaşan, avuç içi büyüklüğünde, ince ve uzun balonlardır. Bu balonların şeffaf, metalik, krom, pastel gibi birçok çeşidi vardır. Kolay şekil alabilen bu balonlarla farklı nesneler yaratabilirsiniz. Bu özelliği sebebiyle sosis balonlar özellikle çocuklar arasında oldukça popülerdir. Dolayısıyla çocuk doğum günü partilerinin en çok aranan malzemelerinin başında gelirler. 

Parti Balonu Çeşitleri İçin Adresiniz kidspartim.com!

Yukarıda da ifade ettiğimiz gibi özel günleriniz ve kutlamalarınız, temalı partileriniz için farklı çeşitlerde pek çok balon türü mevcut. Tüm bu ürünleri tek bir adreste bulmakta zorluk çekiyorsanız KidsPartim ile mutlaka tanışmalısınız. Online parti malzemeleri tedarikçisi kidspartim.com sitesinde istediğiniz tüm parti balonu çeşitlerini ve diğer kutlama malzemelerini uygun fiyata bulabilirsiniz. Dilerseniz Bursa Nilüfer’deki perakende satış mağazasını da ziyaret edebilirsiniz. Her gün Osmangazi ve çevre ilçelerden onlarca ziyaretçisine hizmet veren KidsPartim’in online satış fırsatlarından da yararlanabilirsiniz.

Bu İçeriğe Tepkiniz Nedir?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

EXENONLINE EXENONLINE, e-ticaret ve e-ihracat deneyiminin oluşturduğu butik bir e-ticaret ajansıdır.