Türkiye İçin Çalışıyoruz

Türkiye'de ihracatın önemli bir sıçrama yaşadığını belirten Başkan Ceylan, “Ekonomiyi geliştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. CMC Firması olarak birçok plan ve projemiz var. Zamanı gelince hayata geçireceğiz.

Haziran 2, 2022 - 17:12
Şubat 5, 2024 - 06:23
 0  72
Türkiye İçin Çalışıyoruz

CMC Yönetim Kurulu Üyesi ve Türkbirkon Türk Dünyası ve Uluslararası İş Kadınları Yatırımcılar Derneği Konfederasyonu Başkanı İş insanı Canan Ceylan, ihracatın yüzde 15,2 artışla 19 milyar dolara ulaştığı rekor seviyeye ilişkin değerlendirmede bulundu. Türkiye'nin ihracatında önemli bir sıçrama yaşandığını belirten Başkan Ceylan, Türk ekonomisinin gelişmesi için var güçleriyle çalıştıklarını söyledi.

CMC Firması olarak projelerimiz var

Türkiye'nin ihracat yolunda emin adımlarla ilerlediğini belirten Ceylan, "Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Mayıs ayı dış ticaret rakamlarını açıkladı. Açıklanan rakamlara göre Mayıs ayı ihracatımız yüzde 15,2 artışla 19 milyar dolara ulaştı. Tüm zamanların en yüksek mayıs ayı ihracatı 2022 yılında ilk 5 ayın tamamında en yüksek aylık ihracat değerine ulaştık ve beşte beşini gerçekleştirdik.

Açıklanan verilere göre en çok ihracat yapılan ülkeler sırasıyla Almanya, ABD ve Irak oldu. En çok ihraç edilen fasıllar ise motorlu kara taşıtları, kazan ve makineler ile demir-çelik olarak sıralandı. Verilerden de anlaşılacağı üzere Türkiye'nin önlenemez yükselişi devam ediyor. Ticarette emin adımlarla ilerliyoruz. Türkiye'nin kalkınması için elimizden geleni yapıyoruz. Şirketimizin eğilimi zaten bu yönde ilerlemektedir. CMC Firması olarak birçok plan ve projemiz var. Zamanı gelince bunları tek tek hayata geçireceğiz. Hepimize hayırlı olsun dedi.

Bu İçeriğe Tepkiniz Nedir?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Haber Ajandası Haber gündeminde işletmeler ve iş dünyası için son derece önemli bilgilerin yanı sıra şirketler ve sektörler için bilgilendirici içerikler de yer alıyor.